Velkommen til min blog!

Velkommen til min blog!

Hej søde læser!

Først

Tak fordi du vælger at læse min blog. Jeg håber at du vil følge med fremadrettet. Jeg vil skrive omkring mit liv, mine oplevelser, min uddannelse, dilemmaer og min dagligdag som kvinde i et kvindeerhverv. (Det lyder så fint at omtale mig selv som kvinde).    Men jeg skal nok komme mere ind på mig og mit liv.

Jeg har glædet mig til at komme igang, og give jer et indblik i mit liv.

Her kommer den klassiske:

Jeg skal lige finde ud af alt det her omkring at blogge. Men jeg lærer hurtigt, så jeg krydser fingre for at jeg får klaret de fleste ting, og får styr på genveje og opsætning hurtigst muligt.

Der vil komme et indlæg omkring mit liv, hvem er jer, hvad jeg laver til dagligt og sådan. Så jeg håber at du vil følge med!

//Michelle Marie//

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog!