Påskeferie vs Læseferie?

Makeup Obsessions

Hej søde læser!

Jeg har nogle makeup obsessions, som jeg ikke ville være foruden. Jeg elsker disse items, og det er nogle af mine yndlings. Da jeg var yngre kunne jeg ikke gå uden for en dør, uden først at have taget makeup på. Der skulle både, pudder, concealer, mascara og øjenskygge til først, og til tider også foundation. Desuden skulle jeg også først have kørt glattejernet gennem håret.
I dag kan jeg sagtens tage steder hen, uden først at skulle igennem en times makeup og hår opsætning. Bare vågne op håret op i en knold og så igang. Selvfølgelig nyder jeg at tage makeup på, ordne mit hår, og gøre noget ud af mig selv, men det er ikke sådan at jeg ser det som en nødvendighed for at jeg kan gå udenfor.  Dog er der disse produkter som jeg stort set ALTID bruger.

Makeup Obsessions2

  1. L’Oreal Paris Telescopic False Lash black HER  2. M·A·C Mineralize Skinfinish Natural (Light Plus) HER 3. M·A·C Lipstick Glaze finish(Hue) HER
    4. Urban Decay Naked Eyes 2 Basic HER 5. Eyelash Curler HER 6. M·A·C Small Angle Brush 266  HER 7. M·A·C Eyeshadow, Satin finish (Coquette) HER

 

// Michelle Marie//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie vs Læseferie?