Spring Crushes

April Goodiebox!

 

Hej søde læser!

Yees, du læste rigtigt.. Jeg bestilte for noget tid siden en Goodiebox, fra Goodiebox.dk.
Da de havde udsolgt af deres Marts Goodiebox, har jeg måtte vente helt til nu. Det har været svært, også fordi jeg fik et lille hint om April Goodiebox’en, som var at det var “rene lækkerier”. Hvilket straks fik mig til at tænke på nogle hudprodukter, ren hud, eller nogle produkter som er fri for parabener, parfume og farvestoffer, hvilket er super lækkert! Da jeg selv har sart hud, som nemt slår ud, eller bliver rød og irriteret af ingenting.. Derfor er det også begrænset hvilke hudprodukter jeg kan bruge. Jeg prøver også at bruge så få produkter som muligt, ikke skifte for tit, og bruge nogle milde produkter, som ikke er for skrappe ved huden, som min dermatolog så fint udtrykker det. MEN jeg skal have fundet nogle nye hudprodukter.. Kan I anbefale nogle?

April Goodiebox

DSC04540

Denne måneds Goodiebox indeholder produkter fra:

SANEX, Zero% sensitive Parfumefri DEo-roll-on. Den er fri for paraener, parfumer, og så er den uden tilsat alkohol.
Human+Kind
, En 2-in-1 shampoo og bodywash. Det er Irsk brand, alle deres produkter er naturlige og ikke tilsat hverken parabener eller farvestoffer.
BELLAPIERRE, Snowflake shimmer powder. Det er fremstillet af 100 % naturlige minrealpigmenter, desuden er det fri for potentielt skadelige tilsætningsstoffer, og er derved egnet til mere følsom hud.
SO SUSAN, Featherlash Mascara. En allergivenlig mascara, som giver lange smukke vippper
Depend, O2 basic matte top coat. O2 serien giver 30 % mere ilt til neglende, sammenlignet med almindelige neglelakker. Den er også 5-free, altså fri for de mest hyppige tilsætningsstoffer
SÕSAR, Sacred Forest Peat Mask. Det der gør masken speciel, er at der kun er TO ingredienser i, nemlig rosenvand og tørv fra Estlands skove. Derfor er den fri for parabener og parfume.
Som EKSTRA, PUKKA, Clean Greens, en rig blanding af 11 grønne fødevarer, bla Kål, nælder og hvedegræs.

Der er produkter til både hud og hår, og denne måneds GOODIEBOX indeholder desuden to makeup produkter, og en PUKKA Clean Greens, som er en pulver, der skal blandes i enten juice eller vand. Jeg glæder mig mest til at prøve SÕSAR, Sacred Forest Peat Mask, der er nemlig kun to ingredienser i. Derfor glæder jeg mig til at se hvad to ingredienser kan gøre.
Jeg tror tror at SO SUSAN, featherlash mascaraen vil overraske mig mest, og jeg håber at den giver lange, voluminøse vipper.

Hvilket produkter/mærker er nye for mig:
Human+Kind, BellaPierre, SOSUSAN og SÕSAR. Hvilket er de fleste, jeg har faktisk aldrig hørt om dem, jeg glæder mig altid til at prøve nye mærker/produkter. Specielt når de er så “rene” som disse er.

 

// Michelle Marie //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring Crushes