Kjoler til konfirmation

Regnvejrsfilm!

Hej søde læser!

Først vil jeg lige sige at jeg ELSKER regnvejr, specielt hvis det samtidig tordner og lyner. Der kommer en helt bestemt stemning, og lugt (Petrichor, som nok er min yndlings lugt, eller duft), som skaber mere hygge. Selvfølgelig er det lidt trist at det er dårligt vejr når man har ferie, og gerne ville slappe af ved stranden og få en nice tan. Men, man kan vende det til noget positivt og få en ordnet en masse ting indenfor som man ellers ville udskyde, eller slet ikke få ordnet. Måske åbne vinduet og lytte til regnen der står ned. Eller bare se en masse film og serier, og hygge indenfor.

Først, min yndlings film af alle! 
The Devil Wears Prada
Thedevilwearsprada
Da jeg så den første gang, forstod jeg ikke alt i filmen, da jeg ikke var så gammel men den var fantastisk, og jeg er vild den makeover/udvikling hun går igennem i filmen.
Efterfølgende har jeg set den mange gange, og den bliver bedre og bedre for hver gang.  Derudover ELSKER jeg Anne Hathaway og Meryl Streep.

Pitch Perfect

PitchperfectPitchPerfect2

Hvis du ikke har set Pitch perfect, så kan den virkelig anbefales, det er en god blanding af komedie, og “musical”. Man får et godt grin og måske kan man synge med på nogle af sangene. Det er også pigegruppe som er meget forskellig, og Rebel Wilson (Fat Amy) er sjov. Og selvfølgelig også lige 2’eren!

Bridesmaids

Bridesmades

Igen en rigtig sjov film, som helt sikkert får dig til at trække på smilebåndet. Filmen handler om at første brudepigen (Maid og honor, ja det lyder dumt på dansk), og en anden brudepige konkurrere om at være brudens bedste ven. Som resultere i nogle ret sjove, pinlige og tå-krummende situationer i tiden op til brylluppet.

Sisterhood of the traveling pants (Fire veninder, et par jeans)
SisterhoodSisterhood2

Ja filmen er fra 2005, men den er stadig utrolig god, og får én til at tænke lidt over hvor heldig man er at have sine veninder i sit liv. Og så er filmen også romantisk og sjov. Bonusinfo, Blake Lively og America Ferrera(Ugly Betty) er med. To’eren er mindst ligeså god, så hvis du har filmene, eller kan finde dem et sted, så grib muligheden og se dem. Måske har din veninde dem derhjemme?

In Time

Intime

En spændende og også sørgelig film, hvor tid er penge og magt. En film i fremtiden hvor man bliver født med x tid, som starter når man er 25, derefter har man et år at leve i, jo mere tid man har jo rigere er man, og i et bedre område bor man. Den er fyldt med spænding når Will Salas(Justin), fra det dårligste kvarter bliver anklaget for mord, og gør oprør mod systemet.

Rigtig god sommer!

// Michelle Marie //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til konfirmation