Første indlæg i 2016!

Weekend, arbejde & Super Bowl!

Hej søde læser!

Så blev det endelig weekend, og det betyder for det fleste afslapning, tid til familien og de ting som man ikke kan nå i hverdagen. For mig betyder det i denne weekend, min første weekendvagt i mit sidste praktikforløb. Dagen var meget stille og rolig, og det føles faktisk ikke om at man har været på arbejde, men bare at man har sovet meget længe (Hvilket jeg er rigtig dårlig til).

Super Bowl
Jeg kan så nyde at jeg havde fri i fredags og har fri på mandag, hvilket er så godt planlagt da der i morgen nat sendes Super Bowl. Super Bowl er finalen i NFL ((National Football League, amerikansk fodbold), i år Denver Broncos(AFC) og Carolina Panthers(NFC). Selv er jeg Panthers fan, og håber inderligt at de vinder. De har været i Super Bowl en gang før, men tabte til New England Patriots. Vi skal “fejre” Super Bowl hos mine svigerforældre, hvor min kærestes søstre også deltager. Jeg elsker denne aften, stemningen, både i stuen, herhjemme, i USA men også på det stadion hvor det afholdes, er utrolig. Det er så stor en begivenhed, og roligt, slet ikke som fodbold er i Danmark. Jeg drømmer om at tage til USA og se en Panthers kamp, men der skal lige være tid i uddannelse og job til det, for at deltage i så stor en begivenhed, og ikke mindst stemningen inden kampen, hvor fansene fra begge hold mødes og fx griller, eller bare hygger sig inden kampen.

Ud over at det i sig selv er en kæmpe begivenhed, så er det tilmed Super Bowl nr. 50.
Lady GaGa skal synge National Anthem. Når vi når til halftimeshowet, skal både Beyonce, Bruno Mars og Coldplay optræde, og jeg tror at det bliver vildt. Desuden koster en 30 sekunders reklame i halftime i omegnen af 5 millioner dollars.
Derudover kommer der som regel nogle overraskelser i løbet af showet. Det kan ses på TV3+ fra kl 22, hvor kampen starter 00:30(mandag).

God Weekend

//Michelle Marie//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første indlæg i 2016!