Make-Up Bags!

Påskeferie vs Læseferie?

Hej søde læser!

Jeg håber at du har haft en fantastisk god påske. Måske har du tilbragt tid med din familie, været til påskefrokost og fået god mad, brugt tid på dine veninder, eller bare slappet af og nydt din ferie.

Normalt har jeg ikke fri i påsken, da der også er mennesker som har brug for en hånd til at klare hverdagen på helligdage. Eller rettere 365,24 dage om året, hvilket vil sige, at bare fordi det er en helligdag, betyder det ikke at man kan holde fri. Det gør mig sådan set ikke noget at arbejde, når andre holder fri, tværtimod, så finder jeg det faktisk meget hyggeligt. Der er en speciel ro over det, når man står op og de fleste sover. Det føles lidt som om at verden er “gået i stå”, og derfor også som om at tiden er ikke eksisterende. Hvilket er mindre stressende og giver mere ro. Desuden så har jeg fri en anden dag, hvor andre arbejder.

Billedet er fra vores tur i sommerhus. Frida nyder sin frihed i den store have.

Billedet er fra vores tur i sommerhus. Vores hvalp Frida nyder sin frihed i den store have.

Men nu har jeg kunne nyde ferien, tage i sommerhus med min kæreste og vores hund. Hvor min mormor, mine forældre og brødre også var. Desuden så bor min mormors søster og hendes mand, permanent i “sommerhuset” ved i siden af. Vores grunde er slået sammen til en stor. Da deres hus er større, er der plads til flere og vi holder derfor hver år påskefrokost hos dem. Der er mine grankusiner- og fætre også med, samt deres forældre. Vi får en helt masse god mad, det er så hyggeligt. Min farmor og farfar afholder også påskefrokost, der starter vi med en gåtur i skoven, efterfulgt af en påskeægsjagt og til slut ægge kast, hvor jeg fik en meget flot anden plads! Så tager vi hjem til dem og spiser lækker mad, denne gang stod den på vildsvin. Det smagte så godt, dem af jer som har smagt vildsvin, ved hvad jeg taler om. Min kusine og fætre besluttede at afslutte dagen med et brætspil, hvor jeg næsten vandt….

Om aftenen ringer min kærestes morfar og spørger om vi ikke vil til påskefrokost hos dem dagen efter, hvilket vi selvfølgelig takker ja til. Så der tilbragte vi mandagen. Også der gik vi en god tur, og spillede brætspil, hvor jeg vandt! Meget vigtig detalje.

Derfor brugte jeg ikke så meget tid på at læse, men meget tid på min familie, som er kommet i 2. række under den sidste del af min uddannelse.
Men nu venter der snart intens eksamens læsning. Jeg skal op i Psykiatrisk sygdomslære og farmakologi. Det er et emne som jeg ikke er så bekymret for, og det skal nok gå. Desuden har jeg en fantastisk læsemakker, så det skal nok gå. Jeg plejer ikke at være nervøs for eksamener, eller kun en lille smule, det er nok mere præsentations angst.

 

//Michelle Marie//

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-Up Bags!